Aki olvasás helyett csak nézelődni szeretne....

2011. december 21., szerda

Gratulálok!!!

Kedves Játékosok!

Éjfélkor lezárult a játék.... Szívem szerint már ma reggel megtartottuk volna a sorsolást, de annyi dolgom volt, hogy nem jutottam a végére... Azután a kis Törpillám elaludt, pedig rá akartam bízni a szerencsés kiválasztását. Aztán végre eljutottunk idáig, hogy minden klappolt...
Olyan izgatott voltam mintha valami vizsgán lettem volna vagy azon izgultam volna, hogy abból a bizonyos " kalapból " engem húznak-e ki....
Íme a kalap /





És meglett a NYERTES :-))   !!!




Ezúton is gratulálok    MIMI   !!!!
Küldd el légyszi a címed, hogy minél előbb postára tudjam adni a nyereményedet! Remélem, azért beteszed a fa alá, és csak 24.-én este bontod ki... Annyit előljáróban kérnék, hogy úgy bánj vele, mint a hímestojással!! Nem azt mondom, hogy törékeny, de azért ne kezdd el rázni légyszi, mint a kisgyerekek, hogy mi csörög benne..... :-))

3 megjegyzés:

  1. Szilvi, mi volt a megfejtés? Képrejtvényekben mindig is gyenge voltam, a mézeskalácsig eljutottam, aztán... A lényeg, hogy gratulálok Miminek! Rettentően kíváncsi vagyok, mi az, ami nem törékeny, de vigyázni kell rá, mint a hímes tojásra!
    Kívánok Neked és családodnak nagyon boldog és meghitt ünnepeket! Remélem, az új évben pedig lesz alkalmunk találkozni - ha már így kiderült, hogy elég közel lakunk egymáshoz! :)))

    VálaszTörlés
  2. Gratula Miminek!!! :)) és mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt.

    VálaszTörlés
  3. Jajj de jó, Szilvi én úgy örülök, még soha életemben nem nyertem :))) Megírom a címemet, és kíváncsian várom a csomagot :) Köszönöm a játék lehetőséget, tényleg találó volt! :))

    VálaszTörlés